Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek

()
niema co sie oszukiwac na opinie o sobie sami pracujemy ja nie mam z tym problemu tylko trzeba miec troche w glowie poukladane

()
kocham swoj kraj ,ale to tylko miejsce gdzie tylko mieszkaja moi bliscy,kochany kraj ,tylko dlaczego od 12 lat w nim nie pracuje nic mi nie dal,w niczym nie pomogl,zarabiam dla jakiegos holendra zeby mnial lepiej od demnie i mnial wszystko w tylku.szkoda pisac i sie denerwowac

()
hiszpania ,niemcy,norwegia,holandia tam gdzie duzo polakow zawsze jesst h...nia,mam twarde stanowisko tylko masakra jak holeder traktuje polakow ,serce boli,trzeba jechac tam gdzie nas niema

()
Początkujacy
jacy są polacy?roznie mam wielu przyjaciol,jedni tacy,drudzy tacy,ale nigdy sie nie wstydzilem ze jestem polakiem,wali mnie jak inni sie zachowuja.pamietajcie jeśli jasteście ok nikt zlego na was nie powie.tez teraz mnialem problemy bo kolega dilerowal,nawet byla policia z psami,jesli ktos jest ok nie ma czego sie bac.jego kariera oczywiscie w mojej chacie sie skończyla

()
Początkujacy
basia nie wszyscy tu przyjechali cpac i chlac ,nie wiem jakie masz towazystwo,ale ja naprawde znam polakow ktorzy maja tu rodziny i swoje firmy i im nie w glowie cpanie,nie powiem spotykamy sie w łykendy jest picie i tak dalej ,ale kto niechce to nie bieze,z piciem podobnie kto nie moze nie ma polane,przyzekam nigdy w mojej chacie nie bylo chaly,ani co najgorsze bijatyki,nawet mi to przez głowe nie przechodzi,to tez zalezy od kultury.trzeba wiedziec z kim sie zadawać

()
Początkujacy
TORNDO mam pytanie do ciebie ,widze ze jestes wielkim patrjotom.odpowiedz mi na pytanie ,czy w razie wojny poszedłbys walczyc za swoj kraj?Bo ja nie wiem,gdyby nie dwoch moich synow i żona to nie wiem.za co walczyc,przeciez przez nasz kraj jesteśmy tutaj.szacunek dla polski ale ......

()
Początkujacy
sory ze przekrecilem twoja ksywe TORNADO ,sory

()
Początkujacy
Mistrzu sluchaj,nie obrazaj nas.moze wiekzosc co czyta to jest ok?,a napewno tak jest.własnie to swiadczy o tobie i twoim wychowaniu ,ja nie jestem pojebany i okooło99%polakow w holandii tez.malło chyba zycia znasz.nikt nikogo nie zmusza żeby tu pracowal,zył itd...

()
Początkujacy
nie podoba sie ? zzzzzzzzłe towazystwo ?to do plski tam jest wiekrza chamówa,tam wszystkim pasuje,tym co kradną,bez obrazy.Wszyscy nazekaja ale 1000000 polakow tu siedzi.wszystko zalezy od nas jak nas widzą,nie zapominajmy o tym.

()
Początkujacy
Oni tez chlaja tylko ich nie lapia. Gdyby tylko zaczeli ich lapac to by sie okazalo.jestem od 3 lat w Holandii i niejednego Holendra juz widzialem jak prowadzil pod wplywem. Ale my Polacy jestesmy. I nas gnebia. J.... Holendrow w d....

Bliżej nas